(0)
  • Tager det 7 år at skabe et brand?

SAYSKY nærmer sig 7 år ! 

 

Der er snart gået 7 år siden jeg grundlagde SAYSKY, og for mig er det en milepæl for hele SAYSKY-projektet. 7 år var hvad jeg besluttede at sætte af til at få brandet op at køre. 7 år var den tid jeg accepterede, at jeg eventuelt skulle være på røven for at bringe min vision om et anderledes løbebrand til live.

Hvorfor 7 år? Jan Normann, en af de to stiftere af Normann Copenhagen, sagde engang til mig; ”Det tager 7 år at bygge et brand op. Så 7 år blev min deadline uden egentlig yderligere at definere hvor jeg ville være efter de 7 år. Nu 7 år efter har vi distribution og handel i nøglemarkeder som UK, Japan og Tyskland. Halvdelen af vores forretning kører via SAYSKY’s egen platform og 50% af vores egen platform er internationalt salg. Vi har en positiv bundlinje og vi har råd til at være selektive med vores forhandlere, og vi har råd til at lave fejl og teste ting af. Jeg synes, vi har klaret de 7 år ganske flot, når jeg tænker på at udgangspunktet var, at jeg selv startede med at cykle ordrer ud, hvis de var i nærheden af mit kontor på Østerbro. Dengang var udgangspunktet at jeg sparede 50-75kr i porto som så betalte aftensmaden. I dag spiser jeg langt fra alene når der er team aften, og vi får brug for flere dygtige og dedikerede kollegaer i fremtiden.

 

Meget symbolsk valgte vi Falken som en del af den første kollektion her på det 7. år. Jeg synes SAYSKY flyver nu. Jeg synes vi flyver smukt, og vi er til at få øje på når du ser os oppe på himlen blandt alle de andre brands.

Falken symboliserer også fugleperspektivet, og det er det jeg prøver at benytte i disse dage. Jeg og mit nuværende seje team skal til at finde vejen frem for vores fortsatte vækst og udbredelse af SAYSKY. I første omgang er jeg i gang med en ”4-års plan og målsætning” og dermed se på hvad det kræver af organisationen og vores generelle setup.

 

Min drøm med SAYSKY har altid været at kunne give en anden løber high five i f.eks. Central Park - bare forbi vi ser, at vi begge løber i SAYSKY. En anden vision er at se på et SoMe medie, at SAYSKY har bragt personer sammen fordi ’den magiske stjerne’ rent faktisk kan skabe magi mellem to eller flere personer. At bringe folk sammen, at gøre verden mindre, at servicere en kultur og en livsstil er mit kald. Engang bragte jeg folk sammen ved at lave fester. I dag håber jeg, at den kultur SAYSKY skaber vil gøre det samme.

Hvad har skabt SAYSKY kulturen? Det er den harmoni der er mellem vores kunders ’behaviour’, og de værdier SAYSKY står for og kommunikerer. SAYSKY skal være livsstil og passion for bevægelse og løb. Vores interne kultur skal emme af det. Walk the talk… eller nok snarere Run the talk. 

Foran SAYSKY ligger der et langt sejt træk for at blive mere kendt uden for lille dejlige København og Danmark. Hvis jeg skal bringe indlægget tilbage på sporet, hvor jeg startede, så er jeg ved at gennemtænke vores organisation således, at vi har et dynamithold og et set-up, som kan klare de næste 4 år.

 

Du må være lidt fan af SAYSKY, hvis du har læst så langt som nu (tusind tak for det!). Hvis du sidder derude og synes SAYSKY er mega fedt, vores rejse er spændende, og du samtidig føler, at du har noget at byde på, så er det netop nu, du skal sende en uopfordret ansøgning. En hamrende motiveret ansøgning, som beskriver alt hvad du kan byde ind med af personlige og professionelle kvaliteter på SAYSKY’s rejse mod den internationale stjernehimmel.

Jeg ved ikke, hvad det her resulterer i, men hvis ikke jeg kaster bolden, så ved jeg ikke om jeg rammer noget. Du misser 100% af de skud, som du ikke skyder. Det kan være det resulterer i, at jeg inviterer på en uformel kaffe - måske kunne det være starten på noget fantastisk.

 

Du havde sikkert heller ikke tænkt, at du skulle sende en uopfordret ansøgning afsted i dag. 

 

Livets lige landevej er den kedeligste. Det handler om at turde, og blive ved med at turde…’Stay Brave’ som en af vores ’motivational quote’ for den nye SS20 kollektion lyder – andet drop er faktisk lanceret i denne weekend.

 

God weekend og tusind tak fordi du læste hele vejen hertil, det er meget værdsat.

 

Du kan sende din ansøgning til mig på: jegerklar@saysky.dk

 

Mange hilsner

Lars

 

Andre åbne stillinger hos SAYSKY

Lars C. Pedersen 

#SAYSKY #Beastar #nomiracles #staybrave