Her finder du svar på nogle af vores oftest stillede spørgsmål. Hvis du stadig ikke har fået svar på dit spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at kontakte vores kundeservice på: support@saysky.dk

 

Tilbyder I fri fragt og retur? 
Ja, vi tilbyder fri fragt og retur på alle ordrer i hele Danmark.Hvor hurtigt sender I pakker afsted? 

Så hurtigt som muligt. Hvis du afgiver din ordre inden kl. 12.00 leverer vi din ordre til dig den følgende hverdag. Kan jeg tracke min ordre? 

Ja, så snart din ordre er blevet afsendt vil du modtage en ordrebekræftelse med et tracking-nummer.

 

Kan jeg returnere min ordre? 
Ja, vi tilbyder gratis retur på alle ordrer i hele Danmark - op til 30 dage efter ordreafgivelse. Vær altid opmærksom på at udfylde den returslip, som du har modtaget sammen med din ordre eller som du kan finde her.Kan jeg ombytte min ordre? 

Hvis du ønsker at ombytte et produkt til en anden størrelse, skal du blot returnere produktet - vi vil derefter sørge for en refundering af dine penge. I mellemtiden kan du på normal vis købe den ønskede størrelse på saysky.dk. Vær altid opmærksom på at udfylde den returslip, som du har modtaget sammen med din ordre eller som du kan finde her

Send venligst din pakke retur til:

SAYSKY ApS
Willemoesgade 7c
2100 København Ø 
Danmark

 

Kan jeg ændre min ordre eller adresse?
Når først ordren er lagt, kan vi normalt ikke ændre i den - dette skyldes, at vi bestræber os på, at sende ordrerne afsted hurtigst muligt. enkelte tilfælde kan vi dog nå at hjælpe dig med at rette eventuelle fejl, du har måtte komme til at lave. Det er derfor vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt via support@saysky.dk så vi kan finde en løsning.

Oplys venligst følgende ved henvendelse:

  • Ordrenummer (fx. DK12345)
  • Navn og email benyttet ved bestilling
  • Fulde adresse benyttet til levering
 
Hvad gør jeg, hvis jeg har tastet den forkerte e-mail i min ordre?
Slet intet problem. Kontakt blot support@saysky.dk og vi vil med glæde rette din e-mail til. Husk blot at oplyse dit fulde navn samt hvilken e-mail du ønsker, at få ændret til. Vi vil efterfølgende gensende ordrebekræftelse og e-mails du skulle være gået glip af.

 


Kan jeg fortryde min ordre?
Når først ordren er lagt, kan vi normalt ikke slette den - dette skyldes, at vi bestræber os på, at sende ordrerne afsted hurtigst muligt. enkelte tilfælde kan vi dog nå at gøre det før afsendelsen påbegyndes. Det er derfor vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt via support@saysky.dk så vi kan finde en løsning.

Oplys venligst følgende ved henvendelse:

  • Ordrenummer (fx. DK12345)
  • Navn og email benyttet ved bestilling
  • Fulde adresse benyttet til levering

 
Hvornår modtager jeg min refundering?
Vi behandler refunderinger så snart vi har modtaget din pakke retur hos os. Vær opmærksom på at dette kan tage et par hverdage før refunderingen finder sted. Refunderinger bliver udstedt til det kredit kort, som du har benyttet til at købe ordren med. Du vil modtage en notifikation via e-mail så snart vi har behandlet din refundering.


Hvad gør jeg, hvis jeg har modtaget en forkert størrelse?

Det beklager vi meget! Kontakt venligst vores kundeservice på: support@saysky.dk og husk at angive dit ordrenummer og navn på den vare, der er forkert størrelse samt et skarp billede af det. 

Hvis du mangler en returslip kan du finde den her. 


 
Hvad gør jeg, hvis jeg har modtaget et forkert produkt?
Det beklager vi meget! Kontakt venligst vores kundeservice på: support@saysky.dk og husk at angive dit ordrenummer og navn på den vare, der er forkert samt et skarp billede af det.

Hvis du mangler en returslip kan du finde den her. 

 


Hvad gør jeg, hvis jeg mangler varer fra min ordre?
Det beklager vi meget! Kontakt venligst vores kundeservice på: support@saysky.dk og husk at angive dit ordrenummer og navn på den vare, du mangler i ordren. Vi skynder os at sende det rigtige til dig!


 
Hvad gør jeg, hvis jeg har en klage eller en reklamation?
Hvis du oplever, at de varer du har bestilt ikke lever op til dine forventerninger er du mere end velkommen til at kontakte os på support@saysky.dk. Vi vil prøve at hjælpe dig så godt som muligt.