GRATIS RETUR OG 30-DAGE RETURRET
Vil tilbyder gratis retur samt 30-dages returnering på alle ordrer i Danmark. Nedenstående kan du læse om vores returinstrukser og generelle returservice.

 

RETURINSTRUKSER

Ved alle returneringer bedes du udfylde den returslip, der følger med din ordre (ellers kan du finde og downloade den her). Udfyld og vedlæg denne i pakken sammen med det du ønsker skal returneres. Send det til nedenstående adresse, ved at benytte dig af det returlabel du har modtaget:

SAYSKY ApS
Willemoesgade 7c
2100 København Ø

*Vær venligst opmærksom på, at det ikke er muligt at købe eller ombytte varer fysisk på ovenstående adresse.

 

REFUNDERING 
Hvis du ønsker at ombytte et produkt til en anden størrelse, skal du blot returnere produktet - vi vil derefter sørge for en refundering af dine penge. I mellemtiden kan du på normal vis købe den ønskede størrelse på saysky.dk. Vær altid opmærksom på at udfylde den returslip, som du har modtaget sammen med din ordre eller som du kan finde her

OBS: Har du brugt et gavekort til at betale din ordre med, refunderes beløbet altid tilbage til gavekort før et eventuelt restbeløb udbetales.

 

PROCESSTID 
Refunderinger vil oftest tage mellem 2-3 hverdage. 

 

REKLAMATIONER
I tilfælde af reklamationer, produktklager eller lignende, venligst kontakt kundeservice og husk at angive dit ordrenummer, samt en beskrivelse af problemet og evt. billeder til at understøtte din reklamation: support@saysky.dk. Hvis din reklamation godkendes, vil du modtage et gratis returlabel og en reklamationsform som skal udfyldes og vedlægges. Venligst altid kontakt kundeservice inden du sender noget retur til os.

 

RETURNERINGSPERIODE OG BETINGELSER 
Kunden har ret til at returnere sine varer for det fulde beløb indenfor 14 dage efter at have modtaget ordren. Følgende betingelser gør sig gældende for en fuld refundering af SAYSKY:
  • Varen skal returneres i samme tilstand som modtaget.
  • Varen skal være ubrugt (du er velkommen til at prøve tøjet for den korrekte størrelse og fit!). Hvis der er beviser der bekræfter det modsatte og at varen har været brugt, mister kunden retten til at modtage en refundering.
  • For nogle produkter gælder det at indpakningen er en del af produktet som derfor ikke må brydes, for eksempel vores strømper. Hvis indpakningen på disse brydes kan vi desværre ikke tage imod dem. 

 

FRAGT RETUR
Når du sender dine varer retur til os skal du huske at benytte dig af det returlabel, som du modtog med pakken. Hvis du ikke har modtaget denne er du velkommen til at kontakte os på support@saysky.dk. Hvis du beslutter dig for at sende dine produkter tilbage til os med en anden service, end hvad vi benytter os af, kan SAYSKY ikke holdes ansvarlig i tilfælde af at varerne skulle blive beskadiget eller forsvinde under returneringen tilbage til os.