(0)

SAYSKY Events and Races

Fællesskab er kernen og drivkraften i SAYSKY. Vi er dybt inspireret af de mange seje atleter, der repræsenterer og følger os rundt om i verden. Vi elsker at skabe begivenheder og komme i kontakt med disse mennesker, såvel som at invitere nye passionerede løbere ind i folden.


Organisering af begivenheder er vores chance for at give tilbage og give løberene unikke raceoplevelser. Alle vores begivenheder vil udfordre løberne på en måde, der vil tage dem ud af deres komfortzone, mens de kan fejre og nyde det sociale aspekt af sporten.

 

SAYSKY Cop Run

SAYSKY Event Lineup: Nedenfor kan du læse om vores fulde event lineup - alle oprettet og organiseret af SAYSKY. Hvis du har spørgsmål om nogen af begivenhederne, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - support@saysky.dk:

 

ss20 saysky events

SAYSKY Sub Rosa er et low-key gadeløb, der kræver navigationsevner og lokalt bekendtskab. For at vinde, skal du være hurtig på fødderne og endnu hurtigere med dine beslutninger.

Sub Rosa handler om at finde en række check-points rundt om i hele byen. Der er ingen specifik rute, regler eller retningslinjer bortset fra hvor det første checkpoint befinder sig – dette bliver givet kort før start. Den første, der vender tilbage vinder. Løbene afholdes i større byer overalt i Europa, Japan og Korea sammen med lokale løbeklubber.

Læs mere om Sub Rosa Race lige her

 

saysky 2020 races

SAYSKY100 er et holdbaseret ultra-stafetløb, hvor hvert hold løber 100km. Det lyder voldsomt, og det vil være hårdt, men byrden deles af de fire personer man er sammen med på et hold, og kun én person vil løbe ad gangen. De tre andre vil være på cykler, skateboards, eller hvordan de nu foretrækker at slappe af i benene, mens de venter på, at det bliver deres tur (kun ikke-motoriserede transportformer).

Så dette er virkelig et spørgsmål om strategi, kammeratskab og teamindsats for at kæmpe sig igennem løbet. Vi garanterer, at I bliver skubbet til det yderste, mens I oplever smuk natur og steder, I aldrig har løbet før.

Mere info kommer snart.

 

saysky ss20 events

SAYSKY Smoke Track Cup er et holdbaseret banestævne der foregår i løbet af en hel dag, hvor løberne vil kæmpe i forskellige heats og på forskellige distancer. I sidste ende går de bedste hold videre til finalen i en intens, brutal og meget taktisk eliminationsrunde, hvor de langsomste løbere fjernes efter hver 400m. Jo længere du bliver på banen, desto flere points tjener du til dit team for til sidst at modtage 1. præmien.

Dette race handler om at samle folk en hel dag med baneløb, socialt samvær og gode vibes - samtidig med at udfordre de konservative tankegange og tage løberne ud af ét-race-per-dag komfortzone.

Mere info kommer snart.

 

saysky ss20 events

SAYSKY Fight Club er et undergrunds liga-baseret løb, hvor afstanden og placeringen er hemmelig, men forvent korte og eksplosive distancer i kampen om at blive på toppen. Hvis du vinder, så rykker du op. Hvis du taber, så rykker du ned. Det er simpelt, hurtigt og ekstremt urbant.

Mere info om konceptet og kommende løb.

 

saysky ss20 events

SAYSKY Cop Run er et urbant og stafet baseret løbskoncept, der er baseret på alle mulige intervaller sammen med dine bedste venner, træningskammerater eller kolleger. Løbet hylder de sociale værdier der findes i løb. Vi vil gerne fejre det fælles aspekt i løb, fordi det er bare sjovere, når vi gør det sammen. Men det handler også om at forlade komfortzonen og tage det til næste niveau.

I vil være hold af tre deltagere hvor i løber 15x1000 m – stafetløb.

Læs alt om Cop Run-filosofien og vores kommende løb lige her.

 

SAYSKY RunEase

SAYSKY RunEase er et socialt løb for kvinder. Det eneste formål med SAYSKY RunEase er at henlede opmærksomheden på spørgsmålene omkring kvinders sikkerhed når de løber, og hvordan det er en skam, at bymiljøet ikke giver en følelse af sikkerhed på grund af manglende gadebelysning på de populære ruter, stier eller i parker. På grund af vores køn skal vi konstant overveje, hvordan vi er mest sikre, og kvinder føler sig ofte utrygge. Vi ved, at der er ting, vi ikke bør gøre, og steder vi ikke burde gå. Derfor besluttede SAYSKY at lave denne sociale begivenhed for kvinder for at få dem til at mødes og løbe sammen.

Læs mere om SAYSKY RunEase lige her.