(0)

SAYSKY JULESERVICE

SAYSKY JULESERVICE

Det eneste der er hurtigere end vores gear, er vores juleservice - og vi kommer til at løbe så hurtigt som muligt igennem hele december. Nedenfor finder du et overblik over vores leveringstider, deadlines og forlængede returfrist.

  • Leveringstid: afgiv din ordre før kl. 12.00 og modtag den allerede dagen efter (weekender undtaget)
  • Fri fragt og retur på alle ordre
  • Deadline for bestillinger: 19. December, kl. 12.00
Forlænget returfrist:

Vi tager gladeligt imod returneringer helt frem indtil d. 10. januar. Vi tilbyder kun gavekort og ikke pengene retur eller direkte ombytninger. Hvis du ønsker en ombytning, så skal du blot benytte det returlabel som fulgte med ordren og sende den tilbage til os, samt skrive til support@saysky.dk, at du ønsker en ombytning. Så fremsender vi et gavekort, så du kan lave et nyt køb.

Gaveindpakning:

Du kommer ikke til at svede over indpakningen af dine SAYSKY gaver. Vi tilbyder flotte gaveæsker for et lille beløb. Du kan tilføje disse i forbindelse med checkout.

Black Friday Weekend:

All Black Friday Weekend ordre kan returneres og refunderes indenfor 14 dage fra modtagelse af ordren. Herefter kan ordren kun returneres mod ombytning til et gavekort, dog kun frem til d. 10. Januar.

Lukket mellem jul og nytår:

SAYSKY kontoret holder lukket mellem jul og nytår (21. december - 2. januar). Vores online shop er selvfølgelig altid åben, men der vil ikke blive afsendt ordre før d. 2. januar.

Vi ønske alle en glædelig jul.

Du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål: support@saysky.dk