(0)

VELKOMMEN TIL EN VERDEN AF SAYSKY

saysky running

SAYSKY blev etableret i København med en mission om at skabe premium performance sportstøj med en urban og casual attitude. 

Vi er atleter i hjertet og i livet. Vores stil er skandinavisk, urban og minimalistisk, og vi har en forkærlighed for byens farver. Vores vision er at fremhæve og højne niveauet for sportstøj indenfor løb, triathlon og performance træning, samt at nurse den nuværende generation af atleter der er passionerede og seriøse omkring deres sport - men med et afslappet mindset. 

En fælles indsats kan fremme individuelle resultater og vi vil gerne fejre den egocentriske performance uden at glemme hvor vigtig teamwork og fællesskab er. Mod og påskønnelse er fundamentale elementer i vores DNA, så når vi siger "Vær en stjerne", betyder det simpelthen at være modig og at turde! Det handler ikke om at være den bedste, men det handler om at være den bedste version af dig. 

Vi designer performance produkter i bedste kvalitet, så du kan dyrke din sport - uanset om du har behov for at komme ud, at være social eller at give den fuld gas og føle dig ustoppelig. 

Kig op mod himlen og vær en stjerne.